Evenementen

Als organisator van een evenement of festival wilt u graag de ultieme beleving bieden aan uw publiek.  De juiste toepassing van techniek is hiervan een belangrijk onderdeel.

Met onze jarenlange ervaring ondersteunen wij organisaties van dance-feesten, live- events en festivals door geheel Nederland en in België.

Hoe wij dit doen? Door creatieve designsuitmuntend geluid en spectaculair licht, video en special FX aan te bieden. Kwaliteit staat bij ons voorop. Onze apparatuur voldoet aan de hoogste standaarden. Riders van populaire DJ’s vormen voor ons dan ook geen probleem. Onze technici gaan tot het uiterste om van uw evenement een succes te maken. Ook hier staat kwaliteit hoog in het vaandel.

Wij zorgen voor een aanspreekpunt  voor het gehele technische aspect van uw productie. Communicatiefouten worden hierdoor tussen de partijen uitgesloten. Om u als organisator te ondersteunen in de totale productie kunnen wij in combinatie met de basistechniek ook zorg dragen voor stroomvoorzieningpodiumbouw en site-verlichting. Daarbij zorgen wij ook dat het geluid voldoet aan de geluidseisen (Metreo).

Onze kracht? Grote mate van flexibiliteit. Samen denken wij met u mee om uw plannen te realiseren voor welk budget dan ook. Met professioneel apparatuur en goed opgeleid personeel zorgen wij van begin tot eind van het evenement voor een perfecte technische realisatie van uw evenement.

LInk naar:FestivalsLInk naar:ZakelijkLInk naar:ConsumentenLInk naar:Verkoop